Oled-editie van Switch gefotografeerd in Japanse winkel

Oled-editie van Switch gefotografeerd in Japanse winkel

Er zijn foto's online verschenen van de Nintendo Switch Oled. De console wordt sinds kort in Nintendo's winkel in Tokio getoond.

Tot voor kort waren er alleen promotionele foto's en filmpjes van de Switch Oled online verschenen. Het is voor het eerst dat consumenten zelf foto's kunnen maken van het apparaat. Hieronder zijn enkele foto's te zien.

Het Oled-model is qua afmetingen vergelijkbaar met de reguliere Nintendo Switch, maar heeft een groter scherm van 7 inch met oled-technologie. Dit moet betere kleuren en een hoger contrast opleveren. Ook bevat de hybride console een LAN-poort, 64 GB systeemgeheugen en ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio. Tot slot bevat de console een brede, verstelbare standaard. Ook het dock waarin het systeem wordt geplaatst is vernieuwd.

De nieuwe Switch met het oled-scherm komt op 8 oktober uit in twee edities. Eentje met witte Joy-Cons en eentje met neonrode en neonblauwe Joy-Cons. Alle oude Joy-Cons werken er ook op, alsmede alle Switch-games. Op 8 oktober komt ook de Switch-game Metroid Dread uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice! Ik kan niet wachten tot het ding binnenkomt!

0

Aanbevolen voor jou