Old School-versie Runescape aangekondigd voor iOS en Android | Gamer.nl

Old School-versie Runescape aangekondigd voor iOS en Android | Gamer.nl

Jagex heeft de Old School-versie van de MMORPG Runescape aangekondigd voor mobiele apparaten. De game verschijnt op 30 oktober voor iOS en Android en bevat vooraf een private bèta testperiode.

Old School Runescape is een versie van de succesvolle ma ive multiplayer online RPG gemaakt en uitgebracht door Jagex in 2007. Er bestaat ook een meer moderne 'Cla ic' versie van de game.

Wanneer Runescape in oktober uitkomt voor mobiele apparaten krijgt de game cro -platform-ondersteuning met de pc-versie. Dit wordt gecombineerd met een paar aanpa ingen om de ervaring op mobiele apparaten te stroomlijnen. Onder deze aanpa ingen bevinden zich een geoptimaliseerde interface, touchscreen-controls en een speciale 'one-touch action-knop'.

Ontwikkelaar en uitgever Jagex geeft aan dat spelers die hebben deelgenomen aan de bèta van de mobiele Runescape, toegang zullen krijgen tot de hele game vooraf aan de release van 30 oktober.

Om Old School Runescape te kunnen spelen op de smartphone of tablet, moet het mobiele apparaat op z'n minst draaien op iOS 10 of Lollipop/Android 5.

Old School Runescape verschijnt op 30 oktober voor iOS en Android.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou