In een interview met Gamesrader werd Eshiro gevraagd of de Okami-serie verder gaat na de release van Nintendo DS-titel Okamiden. "De game is al een tijdje uit in Japan en we zijn erg tevreden met de reviews. De verkoop gaat goed en de gebruikers lijken erg blij. We zijn zeker bereid om de mogelijkheid te onderzoeken voor een nieuwe Okami-game, als de markt daar klaar voor is. Als mensen het willen, leveren wij graag een game af. Voor welke spelcomputer hangt af van de eisen van de markt op dat moment."

Ook de verkoopcijfers van Okamiden op de Europese en Amerikaanse markt spelen een rol bij deze beslissing. "We zullen zien wat er gebeurt op 15 maart wanneer Okamiden in Amerika uitkomt: hoeveel mensen willen de game spelen, en wat vinden ze ervan als ze hem gespeeld hebben". De Europese versie komt uit op 18 maart.

God Hand

Eshiro zegt ook graag vervolgen te zien op vechtgame God Hand uit 2006, maar ook dat is afhankelijk van de vraag. "Het komt weer neer op vraag - hoeveel mensen willen het, welke ideeën hebben we die verfrissend zijn en het de moeite waard maken om er weer mee te beginnen. En we moeten met een plan komen die passen bij de behoefte van gamers en bij de behoefte van de markt." Eshiro zegt dat mensen brieven moeten sturen naar Capcom, als ze een vervolg op een bepaalde game willen zien: "Het is veel makkelijker om een idee door het management goedgekeurd te krijgen als we er veel steun voor hebben!"

Verkoop

Okami en God Hand, ontwikkeld door de inmiddels ontbonden Clover Studios, behaalden allebei teleurstellende verkoopcijfers. Volgens Eshiro verkocht Okami slecht omdat de meeste platformhouders toentertijd bezig waren met de aankondigingen van de nieuwe generatie spelcomputers. Uiteindelijk werd de game nog geen zeshonderdduizend keer verkocht, ondanks een zeer positieve ontvangst door de internationale gamepers.