Okami-ontwikkelaar wil vervolg pitchen bij Capcom

Okami-ontwikkelaar wil vervolg pitchen bij Capcom

Okami-ontwikkelaar Ikumi Nakamura wil graag een vervolg gaan pitchen bij haar oude werkgever Capcom. Dat heeft ze verteld in een interview met IGN Japan.

Vorig jaar hintte Nakamura al met Hideki Kamiya dat ze plannen hadden om een vervolg uit te brengen van de populaire game uit 2006. Nu heeft de ontwikkelaar in een recent interview gezegd dat ze van plan is om het vervolg bij Capcom te gaan pitchen als de rust in de wereld is teruggekeerd na het coronavirus. Nakamura gelooft dat zolang “ze erachteraan gaat”, er een goede kans is dat Capcom groen licht geeft voor een vervolg. De ontwikkelaar heeft wel één eis: Hideki Kamiya moet voor het vervolg terugkeren als director. Kamiya is op moment bij PlatinumGames bezig met Bayonetta 3 en Project G.G.

Okami kwam oorspronkelijk in 2006 uit op de PlayStation 2 en werd ontwikkeld door Clover Studios. De Capcom-studio werd uiteindelijk gesloten, maar diverse ontwikkelaars gingen verder als PlatinumGames, bekend van de Bayonetta-reeks. In Okami beleeft een god in de vorm van een wolf een spannend avontuur in het oude Japan. Later is de game ook uitgekomen op de Wii, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en pc. Lees hier onze review over de HD-remaster van de game.

Okami HD

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou