Nieuws
Okami HD

Okami-ontwikkelaar wil vervolg pitchen bij Capcom

Met Hideki Kamiya als director

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Okami-ontwikkelaar Ikumi Nakamura wil graag een vervolg gaan pitchen bij haar oude werkgever Capcom. Dat heeft ze verteld in een interview met IGN Japan.

Vorig jaar hintte Nakamura al met Hideki Kamiya dat ze plannen hadden om een vervolg uit te brengen van de populaire game uit 2006. Nu heeft de ontwikkelaar in een recent interview gezegd dat ze van plan is om het vervolg bij Capcom te gaan pitchen als de rust in de wereld is teruggekeerd na het coronavirus. Nakamura gelooft dat zolang “ze erachteraan gaat”, er een goede kans is dat Capcom groen licht geeft voor een vervolg. De ontwikkelaar heeft wel één eis: Hideki Kamiya moet voor het vervolg terugkeren als director. Kamiya is op moment bij PlatinumGames bezig met Bayonetta 3 en Project G.G.

Okami kwam oorspronkelijk in 2006 uit op de PlayStation 2 en werd ontwikkeld door Clover Studios. De Capcom-studio werd uiteindelijk gesloten, maar diverse ontwikkelaars gingen verder als PlatinumGames, bekend van de Bayonetta-reeks. In Okami beleeft een god in de vorm van een wolf een spannend avontuur in het oude Japan. Later is de game ook uitgekomen op de Wii, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en pc. Lees hier onze review over de HD-remaster van de game.

Okami HD

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer slachtoffers bij Nintendo Network ID-hack dan verwacht Ontwikkelaars Cyberpunk 2077 praten over verbetering ten opzichte van The Witcher 3
0

Reacties op: Okami-ontwikkelaar wil vervolg pitchen bij Capcom

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.