Konami verkoopt offline modi van eFootball als dlc

Konami verkoopt offline modi van eFootball als dlc

Konami is van plan om diverse offline modi voor eFootball te verkopen als downloadbare content.

Dat laat het bedrijf op Twitter weten. Eerder deze week kondigde het aan dat PES voortaan eFootball heet en free-to-play wordt. Individuele offline modi worden echter dus als downloadbare content verkocht. Vooral de Master League is een populaire modus. Hierin maken spelers hun eigen voetbalteams en kunnen ze die zo lang managen als ze zelf willen.

Op lancering ergens in de herfst zijn er alleen lokale wedstrijden met teams als Barcelona, Bayern, Manchester United en Juventus gratis beschikbaar. Later in de herfst worden daar ook online toernooien aan toegevoegd. Ook lijkt er een soort battle pass in de vorm van Match Pass beschikbaar te komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oee.. damage control.. love it. Maar goede zaak; ik speel pes voor 98% offline.. 2vs2 gezellig met maten op de bank; pintje, paffie, pes. En ik wil gewoon mijn competities en toernooitjes kunnen spelen.. en daar wil ik ook gewoon voor lappen. Ben alleen heel erg benieuwd wat er qua licenties overeind is gebleven na deze nieuwe aanpak.. want het zijn nogal wat red flags die ze gehesen hebben.. we gaan het zien.

0
test

@kleinekoosjer Sowieso ben ik er een beetje bang voor dat de offline modi niet heel veel aandacht hebben gekregen als ik zie waar de focus nu vooral op ligt. Ik ben heel erg benieuwd, maar zoals je zegt zijn er iets te veel red flags. Zou wel jammer zijn want ik vond pes altijd de leukste door de gameplay/physics en inderdaad vooral offline. Het enige wat zij van mij mochten verbeteren was de ervaring buiten het veld want dat deed Fifa een stuk beter.

0
test

@alex201 Ik speel heel mn leven al footy's.. vanaf de jaren 80 o.a: microprose soccer, nintendo world cup, ec92 op pc. sensible, oude fifa's en ben geland bij pes. Een serie die mij echt dicht bij het hart staat. Zoveel toffe avondjes 2vs2 tot aan volledige toernooien met meer dan 20 man (bekers en alles). Ieder trouw pesser weet dat het soms hit en miss is.. we hebben jaren gehad dat je om de dag (zo leek het) een nieuwe update kreeg omdat er echt geen snars van klopte.. maar altijd kwamen ze wel uiteindelijk weer met iets goeds op de proppen. Fifa heb ik niet meer naar omgekeken. Dat een spel populairder is betekend niet automatisch dat ie beter is. De voetbal ervaring in pes is gewoon vele malen beter. Wij zeggen ook wel; fifa, dat is dat spel voor gamers die niet kunnen pessen.. Onlangs via Gamepass Fifa 20 en Fifa 21 gekregen. Uiteraard ook geprobeerd. Ik was voornamelijk benieuwd naar de Volta modus. Op de 360 heb ik mij namelijk best goed vermaak met Fifa Street. Helaas; zo goed als fifa street is het niet (beetje uitgeklede versie daarvan) maar het komt aardig in de buurt en voor de afwisseling best lachen om 2vs2 mee te doen.. Maar (nu komt het) holy holy shiiiit.. wat zit er in fifa een hoop fake shit tegenwoordig. Dingen die geen moer meer met voetbal te maken hebben.. rare kleurtjes, rare bewegingen, rock-fucking-paper-scissors als je gescored hebt.. damn wat tergend. Werkelijk alles aan de games (ze verschillen niet zoveel) irriteer ik mij aan.. met als hoogte punt Siert de Vos als commentator (dat is gewoon hilarisch slecht, ik moest soms het spel even stilleggen.. zei die dat nou echt? wauw... ) . Uiteraard ook wat normale veld potjes gespeeld, en wat betreft zal ik direct toegeven.. ik suck blijkbaar in fifa. Als je heel lang pes in de vingers hebt zitten voelt het gewoon raar.. dus ergens kunnen fifa fans ook zeggen; pes.. dat is voor gamers die geen fifa kunnen spelen. Niets mis mee; dat werkt dus blijkbaar beide kanten op; want ja; heus wel speelbaar.. maar het voelt alsof je opnieuw moet leren fietsen. Even terugkomend op jouw punt; de ervaring buiten het veld.. je hebt helemaal gelijk. Fifa ziet er zeker verzorgder/slicker uit.. al prefereer ik beslist het wat saaiere pes boven die drukke kleurtjes en het schreeuwerige karakter van fifa. Al vind ik die oefeningetjes in de laadschermen wel nice .. alleen hoe lang blijft dat leuk? PES wil nu ook schreeuwerig doen.. check de nieuwe kleuren, het nieuwe logo.. dit is dus direct ook een van de rode vlaggen.. het wordt echt spannend..

0
test

@alex201 Speel PES 2021 op de pc en download dan de VirtuaRed mod, zo wordt het de ultieme voetbal game.

0

Aanbevolen voor jou