Hoewel LucasArts bij lange na niet meer de topperfabriek is die het in de jaren 90 was, heeft men dit jaar wel bewezen dat men leuke, nieuwe franchises uit de grond kan stampen. Zo betrad met met Gladius de wereld van de Romeinen en liet men eindelijk zien dat men nog wist wat humor betekent, met Armed & Dangerous. Voor volgend jaar staan ons nog meer nieuwe games te wachten, en Wrath Unleashed, ontwikkeld door The Collective, bekend van Indiana Jones and The Emperor's Tomb, is daar een van.

Wrath Unleashed belooft een originele mix te zijn tussen een strategiespel en een beat 'm up. Het strategische deel bestaat in het veroveren van terrein op een bord met zeshoekjes, terwijl de gevechten zelf in de vorm van een beat 'm up uitgevochten zullen worden, al komt er bij deze beat 'm up meer strategie dan vechtkunst kijken. Het spel kan met 1 tot 4 spelers gespeeld worden, maar helaas is er geen ondersteuning voor online play.

Op de officiële website, welke vandaag geopend is, is alvast de nodige informatie en een aantal screenshots te vinden van dit spel, dat in het eerste kwartaal van 2004 zou moeten verschijnen.