Wideload Games heeft de officiële website van Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse van een flinke make-over voorzien. De website biedt onder andere een aantal screenshots, filmpjes en een korte 'teaser trailer'. Verder wordt de site opgeleukt met humoristische artwork. Bezoek de website hier.

Zombies om zeep helpen is voor de meeste gamers niets nieuws meer. Daarom vond ontwikkelaar Wideload Games, een studio opgericht door ex-Bungie medewerkers, het tijd worden om de rollen om te keren. In Stubbs the Zombie neem je namelijk de rol aan van de levende dode himself en dien je dood en verderf te zaaien in een stadje dat de naam Punchbowl draagt.

Het feit dat je al dood bent, brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo kun je je hand van je lichaam af rukken en zijn eigen weg laten volgen. Een nauwe doorgang vormt zo geen obstakel meer. Ook kun je de controle nemen over levende mensen in je omgeving, zodat je hun kameraden vrij onverwachts kunt verrassen met een flink salvo uit je geweer. Stubbs the Zombie maakt gebruik van de Halo engine en zal in de herfst op Xbox, PC en Mac verschijnen.