Officiële releasedate Fable in de VS bekend | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vorige maand werd bekend gemaakt dat de Xbox RPG Fable in september uit zou komen. Fable zou qua verkoopcijfers een Halo-beater moeten worden, en er is dan ook lang genoeg aan gewerkt om een behoorlijke verwachting van de game te krijgen.

De dag waarop Fable uit gaat komen in de VS, is 14 september, en de mensen die de game pre-orderen krijgen er nog een speciale bonus-dvd bij, waarop onder andere een documentaire staat over de totstandkoming van Fable Ook staan er op de dvd interviews met belangrijke personen bij Lionhead en Big Blue Box, zoals Peter Molyneux en Ian Lovett.Anyone who preorders the Xbox RPG from EB Games, GameStop, Circuit City, GameRush, GameCrazy, or Trans World will receive a limited-edition DVD with a free "making of" documentary that chronicles the game's development at Lionhead Studios subsidiary Big Blue Box. The as-yet-unnamed doc will sport interviews with Lionhead CEO Peter Molyneux, as well as Big Blue Box cofounders Simon Carter and Ian Lovett.

Op de dvd zullen, naast de bovengenoemde features, ook een aantal speelbare demo's van andere spellen staan, zoals Top Spin, Sudeki en Rallispot Challenge 2. Ook zullen er, naast de demo's, een behoorlijk aantal traiers staan, van onder andere Jade Empire en MechA ault 2: Lone Wolf.

Fable is dus niet langer een fabeltje en komt, met de releasedate in zicht, behoorlijk dichtbij. Voor de Europese gamers is het echter een maandje langer wachten, want hier zou de game pas in oktober uit moeten komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou