Officiële guide voor Cyberpunk 2077 onthuld

Officiële guide voor Cyberpunk 2077 onthuld

Er komt op release van Cyberpunk 2077 een officiële guide voor de game uit waarin alle missies en allerlei geheimen worden beschreven.

De guide van Piggyback bestaat uit 464 pagina's. De gids stippelt alle optionele paden voor spelers uit, waarbij ook alle winkels, clubs en andere bezienswaardigheden worden meegenomen.

Het boek kost 22,99 euro, maar er komt ook een luxe variatand uit die 10 euro duurden is. Zowel de normale als de luxe variant zijn op plekken als Bol.com te koop.

Cyberpunk 2077 komt op 10 december uit voor pc, Stadia, PlayStation 4 en Xbox One, maar is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S. In 2021 moet een next-gen update uitkomen. De guide komt op dezelfde dag als de game beschikbaar.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Haal die paginavullende ads nou is weg man.

0
test

@Jurry1984 Als ik jouw was zou ik even in de playstore kijken naar Adguard... wordt je leven op elke site een stuk leuker van..

0

@Redactie: Variatand ja? Duurden? En 'komt beschikbaar' is nou ook niet echt lekker Nederlands... @Scynn: als ik jou (-w) was. Taalnazi out!

0

Aanbevolen voor jou