Team Factor is een Counter-Strike kloon, maar speelt zich over het algemeen af in iets ruimere landschappen en locaties, maar vooral grafisch zijn er overeenkomsten. En jammer voor Team Factor, maar er zijn meer Counter-Strike klonen die binnenkort uitkomen. Welke de beste zal zijn is nog maar de vraag, maar in Global Operations en New World Order schuilt heel wat concurrentie voor deze game. De Duitse website van Team Factor is onlangs geopend en hier is een count-down voor de demo-release te zien, dewelke op 12 maart zal plaatsvinden.

Op de website is ook te vinden wat het multiplayer spel van Team Factor precies inhoudt:Welche Art von Multiplayer-Gameplay wird Team Factor enthalten?

Das Spiel wurde für drei Teams, die im Wettbewerb zueinander stehen, entworfen. Jedes der Teams hat sein eigenes Missionsziel und nur ein Team kann am Ende gewinnen. Allerdings gibt es die Option, den Multiplayer-Modus so anzupassen, dass er auf zwei Teams reduziert wird, oder eher Arcade-ähnliches Gameplay ermöglicht - mit unterschiedlichen Optionen.

Soms worden stoeptegels wel heel systematisch neergelegd. Het is nog wachten tot 12 maart om te zien of deze game meer potentieel heeft dan de screenshots doen vermoeden. Op de website staat een logotje van Codemasters, dus ik neem aan dat dit de uitgever is, alhoewel er op de Codemasters site niets over Team Factor te vinden is. Bekijk de officiële website voor meer screenshots en informatie, of gewoon om je duits wat bij te spijkeren.