Officiële Dice-servers keren terug naar Battlefield 3 | Gamer.nl

Officiële Dice-servers keren terug naar Battlefield 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

VentureBeat meldt dat er op de PlayStation 3 momenteel reeds 170 Dice-servers te vinden zijn. Dit aantal kan echter veranderen, meldt EA: "Ik heb niet een exact percentage of aantal servers, maar we blijven dit in de gaten houden om ervoor te zorgen dat alle spelers de beste mogelijke gameplayervaring hebben."

Sinds eind maart is het mogelijk voor Battlefield 3-spelers om eigen servers te huren. Ook de servers van Dice zelf werden door gebruikers gehuurd en aangepast. Veel gamers klaagden hierover, omdat een groot deel van de servereigenaren de regels van de game aanpa en.

Daardoor kunnen potjes uren duren en zijn er ook servers waar spelers zonder reden gekickt worden door de beheerders. Spelers melden dat het lastig is geworden om servers te vinden met de standaardregels, zeker sinds de Dice-servers ook worden verhuurd. De terugkeer van door Dice beheerde servers moet deze problemen oplo en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou