Er kwamen al heel wat demo's uit van de first person shooter Venom, die tegenwoordig als Codename Outbreak door het leven gaagt, maar nog steeds was dit niet de officiële en originele demo die gepland stond om op alle bladen te zetten. Vandaag is deze demo wel online gegooid, en wel door onze Belgische collega's van Spelletjes Garnaal.

Venom is een tactical 3D actie game. Je neemt de rol op je als leider van een Task Force in het jaar 2034. Op dat moment wordt de film Armageddon werkelijkheid, er storten allerlei komeet resten richting de aarde en een hele grote komt richting de aarde. Met deze hoop troep is er ook nog eens een buitenaards ras meegereisd, deze agressieve wezens proberen de hele aarde over te nemen, zoals gewoonlijk. Jij moet als speler proberen deze wezens tegen te houden en weer terug te dringen. Hierbij komen allerlei verschillende doelen kijken, zoals het redden van mensen, het tegenhouden van nucleaire wapens etc. Al deze missies zorgen er samen voor dat de aliens tegen gehouden worden.Codename Outbreak

Codename Outbreak is een futuristische tactische shooter die vroeger bekend stond onder de naam Venom. Van dit spel zijn er al enkele demo's verschenen, maar dit exemplaar was oorspronkelijk bedoeld om op de coverdiscs van gamemagazines te verschijnen.

De systeemeisen voor de game liggen tamelijk laag, met een Pentium 2 350 Mhz en 64 MB RAM moet de game al speelbaar zijn. De hoeveelheid MB's die erop de computer geslingerd moet worden is wel weer tamelijk groot, 97 MB. Smurf naar dit adres voor de demo.

Wij danken Dude voor de link!