'Officiële Company of Heroes 2-onthulling op 7 mei' | Gamer.nl

'Officiële Company of Heroes 2-onthulling op 7 mei' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast het kaartje ontving Kotaku ook de scan van de Amerikaanse krant The New York times van 22 juni 1941. Op deze datum lanceerde Hitler Operatie Barbaro a met als doel om de Sovjet-Unie in te nemen. Op de voorpagina van de krant staat: "Hitler begint de oorlog tegen Rusland met legers die oprukken van het Noordpoolgebied tot de Zwarte Zee.

Dit sluit aan op de uitgelekte onthulling van Company of Heroes 2 door het magazine PC Gamer. Uit scans uit dit magazine bleek onder meer dat de game zich afspeelt aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog. Spelers krijgen de controle over de Ru ische legers in de verdediging van steden zoals Stalingrad, Moskou, Koersk en Smolensk.

Lead designer Quinn Duffy verklaart tegenover PC Gamer dat het er niet om gaat dat Company of Heroes 2 anders is dan zijn voorganger uit 2006, maar dat het er om gaat dat hij nieuw is en meer te bieden heeft. "We willen meer authenticiteit, we willen meer realisme, we willen tactische verbeteringen", aldus Duffy.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou