Hoewel 'Onze Jongens' niet naar het Wereldkampioensschap gaan, komt Electronic Arts toch met een 2002 FIFA Worldcup game. Vanaf vandaag kun je de officiële demo downloaden, die half zo groot is als de gelekte demo die we je op 19 maart dit jaar lieten zien (34 MB tegen over 18 MB).

Het spel is grotendeels gelijk aan FIFA 2002, met wat subtiele aanpassingen. Zo heb je wat meer bewegingen, is het passingsysteem dusdanig uitgebreid dat je er echt op moet letten omdat de bal anders niet aankomt en is er doormiddel van Japans geratel een echte Worldcup sfeer ontstaan (vraag me niet hoe ).

De 2002 FIFA Worldcup demo in actieNa lang wachten is het eindelijk zover! De 2002 FIFA Worldcup demo is klaar om gedownload te worden!

De demo bevat een one-player mode waarbij je de wedstrijd Mexico tegen Uruguay kan spelen in het stadion van Seoul. Het gaat hier om de eerste helft en de wedstrijd duurt 2 minuten.

De demo geeft al erg goed de sfeer weer van 2002 FIFA WorldCup. U zult dan ook direct de grote verschillen zien die er zijn gemaakt wat betreft de gameplay en het geeft een goed beeld van de volledige versie!In de demo kun je weer aan de slag met een helft voetbal, ditmaal tussen Mexico en Uruguay in het voetbalstadion van Seoul. 2002 FIFA Worldcup ligt 26 april dit jaar in de winkels, en verschijnt naast op de PC ook op de PSone, PlayStation2, de Xbox en de GameCube.

Klik hier om de 18 MB wegende demo binnen te halen.