Officieel PlayStation Magazine stopt ermee | Gamer.nl

Officieel PlayStation Magazine stopt ermee | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

OPM werd onder licentie van Sony Computer Entertainment Benelux gemaakt en bestond al sinds 1996. Het magazine deed sindsdien verslag van alle PlayStation-consoles en games die beschikbaar zijn op de platforms.

Sinds eind 2013 werd het tijdschrift uitgegeven door Sanoma Content Marketing Belgium nv. In totaal zullen er 153 nummers van het tijdschrift zijn gemaakt en uitgegeven. Het magazine was zowel in Nederland als België verkrijgbaar. Overigens worden ook de online activiteiten van het merk stoptgezet. 

Sony Computer Entertainment Benelux geeft aan dat het zijn strategie om fans te bereiken aanpast en dit via verschillende digitale kanalen gaat doen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou