Nieuws
Splatoon 2 Pearl en Marina

Amiibo van Pearl en Marina en een basketbalmap voor Splatoon 2 op komst

Basketbal en idolen

Geschreven door Arran Winmai op
Splatoon 2 krijgt een nieuwe map met basketbal-thema en Amiibo van Pearl en Marina.

Deze aankondigingen werden gemaakt op het Koshien-toernooi in Japan, een jaarlijks Splatoon-toernooi dat dit jaar voor de derde keer werd gehouden. Het toernooi begon in verschillende locaties in Japan en liep van 24 september tot de grote finale op 10 en 11 februari.

Pearl en Marina

De presentatrices van de in-game show Off the Hook in Splatoon 2 krijgen eigen amiibo. Pearl en Marina kondigen nieuws aan in het spel. Dit gaat beide om toevoegingen in de game en ontwikkelingen in het verhaal. De twee diva's zijn erg populair onder Splatoon-fans en hebben zelfs hun eigen concert gegeven in Japan als afsluiter van het Koshien-toernooi. Daarnaast zijn ze ook zangers en popidolen. De beeldjes worden als set verkocht en kosten 24,99 dollar. Wanneer de beeldjes te verkrijgen zijn is nog niet bekend.

Een nieuw gebied en een nieuw wapen

Naast de Amiibo's zijn er ook een nieuwe map en een wapen aangekondigd. De nieuwe map heet Goby Arena en het speelt zich af op een basketbalveld. Het zal één van de grootste speelvelden zijn op het moment dat het uitkomt. De map heeft meerdere mogelijke routes die spelers kunnen gebruiken om hun tegenstanders te verrassen.

Het nieuwe wapen is een duo snel schietende geweren genaamd Dark Tetra Dualies. Hiermee kunnen spelers vaker wegrollen om schoten te ontwijken en nu kunnen ze zelfs schieten terwijl ze ontwijken. Van deze Splatoon 2-updates is nog geen releasedatum bekend.

Splatoon 2 is een shooter voor de Nintendo Switch waarin spelers het in teams tegen elkaar opnemen. Met verfgeweren proberen ze zoveel mogelijk van het terrein in hun kleur te schilderen. In onze review schreef Ron dat het een aankoop is "waar geen enkele Switch-bezitter spijt van krijgt".

Splatoon 2 map
Splatoon 2 map basket
Splatoon 2 Tetra Dualities
Splatoon 2 Tetra Dualities

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer uitdaging voor Jason in Friday the 13th Vijf minuten aan 4K-gameplay van Far Cry 5
0

Reacties op: Amiibo van Pearl en Marina en een basketbalmap voor Splatoon 2 op komst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.