Oekraïense Frogwares laat fans op artilleriegranaat schrijven ‘voor onze ongenodigde gasten’

Oekraïense Frogwares laat fans op artilleriegranaat schrijven ‘voor onze ongenodigde gasten’

Om de fondsenwerving voor Sherlock Holmes: The Awakened te promoten, belooft de Oekraïense ontwikkelaar om een huls met daarop berichten van Frogwares-fans te laten afschieten richting de Russen.

Het doel van de Kickstarter-campagne van Sherlock Holmes: The Awakened is al bereikt, inclusief alle ‘stretch goals’, maar ontwikkelaar Frogwares start alsnog een ludieke actie voor het binnenhalen van extra geld. Alles wat extra binnenkomt wordt gebruikt om de veiligheid van de Oekraïense studio en zijn werknemers te waarborgen en hun toekomst veilig te stellen, meldt Frogwares.

Frogwares werkt samen met een bataljon van het Oekraïense leger, het 24th Separate Assault Battalion, waar “een groep fans van de studio” in vecht tegen de invasie van de Russen. Door onderstaande tweet te retweeten kunnen fans van Frogwares een bericht op een 152mm Howitzer-huls laten zetten, die vervolgens ingezet zal worden “tegen onze ongenodigde gasten”, aldus de militairen.

“Wil je jouw persoonlijke boodschap op een artilleriegranaat laten zetten, en tegelijkertijd onze vrienden bij Frogwares helpen, doe dan alsjeblieft mee”, zegt een van de militairen in onderstaande video. “We kijken ernaar uit om deze speciale boodschap naar onze ongenodigde gasten te sturen.”

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk laten ze er niet perongeluk 1tje vallen

0
test

Smakeloos.

0
test

@The_Stifmeister Zei ze dat?

0

Aanbevolen voor jou