Oddworld: Stranger's Wrath naar PlayStation 3 | Gamer.nl

Oddworld: Stranger's Wrath naar PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Sinds het nieuws naar buiten kwam dat we samenwerkten met Oddworld Inhabitants, doken er steeds geruchten op over waar we aan zouden werken. Oddworld: Stranger's Wrath is het eerste project van wat naar ons idee een lange en vruchtbare samenwerking zal worden", aldus Stewart Gilray van Just Add Water.

Move

"Het is geweldig dat we de kans krijgen om deze fantastische titel van een update te voorzien en uit te brengen op de PlayStation 3, niet alleen voor ons, maar ook voor de fans", vervolgt Gilray. De PlayStation 3-versie heeft meer grafische details. Ook zal het spel PlayStation Move ondersteunen.

Oddworld: Stranger's Wrath werd vijf jaar terug voor de originele Xbox uitgebracht en is een shooter die veel wegheeft van een western. Vorige maand maakte ontwikkelaar Just Add Water bekend samen met Oddworld Inhabitants, dat de eerdere Oddworld-games maakte, aan een aantal projecten te werken.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou