Oddworld: Stranger's Wrath HD komt eind deze maand naar Switch

Oddworld: Stranger's Wrath HD komt eind deze maand naar Switch

Oddworld: Stranger's Wrath HD is vanaf 23 januari op de eShop van de Switch beschikbaar.

Dat heeft ontwikkelaar Oddworld Inhabitants aangekondigd. Daarbij gaf de studio ook een nieuwe trailer van de game uit. Het spel moet naar schatting zo'n 29,99 euro gaan kosten.

Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat de game naar Switch zou komen, maar toen was er nog geen releasedatum bekend.

Stranger's Wrath verscheen in 2005 al op de originele Xbox en kwam later ook naar pc, PlayStation 4, Vita, iOS, Android en zelfs Ouya. Het spel staat los van de andere Oddworld-games in de zin dat het verhaal en het hoofdpersonage te begrijpen zijn voor mensen die de andere games niet hebben gespeeld. Ook is het de enige shooter binnen de franchise.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ai, dit is een gemiste kans. De game is bijna 15 jaar oud en dan nog 30 euro vragen is een flink bedrag. Het is leuk om de game nogmaals te spelen (xbox en ps4) en had een aankoop voor een portable versie overwogen voor 9,99 maar niet voor 30. Desondanks wel echt een hele gave game :)

0
test

@Jumpman sluit ik mij volledig bij aan; toffe game, maar dusdanig oud dat de € 30,- vraagprijs niet gerechtvaardigd wordt wmbt.

0
test

Echt.. Nintendo, wat een hoge prijzen met al die games. Frustrerend omdat op de ps4 en xbox (vooral met gamepass) de spellen of ongeveer gratis zijn of gewoon fatsoenlijk zijn afgeprijsd.

0

Aanbevolen voor jou