Nieuws
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm komt deze week op Nintendo Switch uit

Spel verscheen vorig jaar al op pc, PS5, PS4 en Xbox

Geschreven door Michel Musters op
De Switch-versie van Oddworld: Soulstorm verschijnt op 27 oktober, oftewel aanstaande donderdag.

Afgelopen zomer werd al aangekondigd dat de game nar Switch zou komen, maar nu pas is de releasedatum bekend. Hieronder is daarnaast nieuwe gameplay te bekijken van het spel.

Het gaat om de 'Oddtimized Edition' van de game. Het spel komt niet alleen digitaal uit; er verschijnen ook twee fysieke edities. In de Limited Oddition zitten naast de game ook een metalen hoes en drie artprints, en in de Collector's Edition zitten naast bovenstaande content onder andere een figurine van Abe, een artbook, stickers en een sleutelhanger.

Oddworld: Soulstorm kwam in april vorig jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store. In november vorig jaar volgde een release op Xbox-consoles en in juni dit jaar op Steam. De remake van de eerste Oddworld, genaamd New 'n Tasty, is al enkele jaren voor de Switch verkrijgbaar.

Oddworld: Soulstorm speelt zich af na New 'N Tasty en draait om Abe's imago als held, en zijn kans om de wereld te veranderen. De gameplay bestaat grotendeels uit platformen, maar kent ook lichte rpg-elementen. Het spel is een losse remake van het oorspronkelijke Oddworld-vervolg Abe's Exoddus, maar vertelt ook deels een nieuw verhaal.

Oddworld: Soulstorm
Oddworld: Soulstorm

Dit artikel delen:

Lees meer

Steam bereikt voor het eerst dertig miljoen gelijktijdige gebruikers Ontwikkeling Sonic Frontiers is afgerond
0

Reacties op: Oddworld: Soulstorm komt deze week op Nintendo Switch uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.