Nieuws
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verschijnt eind deze maand

Gratis update voor eigenaren van de game

Geschreven door Michel Musters op
Vanaf 30 november is Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition beschikbaar op consoles en pc.

Dat heeft Oddworld Inhabitants aangekondigd. Het spel gaat zo'n 40 euro kosten, maar komt als gratis upgrade bevestigd voor mensen die Oddworld: Soulstorm al hebben. De game komt uit op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

De Enhanced Edition moet volgens de ontwikkelaar de gameplaymechanieken van het spel "dramatisch verbeteren". Ook zijn er verbeteringen in de audio en animaties merkbaar, alsmede verbeterde AI en nieuwe content. 

Onder de nieuwe content valt een 'challenge modus'. Xbox-gamers krijgen daarnaast een aantal klassieke puzzellevels te spelen in de vorm van Vykkers Labs, terwijl spelers van de PlayStation- en Epic Games Store-versies Toby's Escape kunnen ervaren, wederom met een aantal puzzellevels gebaseerd op klassieke Oddworld-gameplay.

Oddworld: Soulstorm speelt zich af na New 'N Tasty en draait om Abe's imago als held, en zijn kans om de wereld te veranderen. De gameplay bestaat grotendeels uit platformen, maar kent ook lichte rpg-elementen. Het spel is een losse remake van het oorspronkelijke Oddworld-vervolg Abe's Exoddus, maar vertelt ook deels een nieuw verhaal.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk om 19:00 uur de Xbox Anniversary Celebration Happy Chaos komt naar Guilty Gear Strive
0

Reacties op: Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verschijnt eind deze maand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.