Oddworld Inhabitants wil Abe in PlayStation All Stars | Gamer.nl

Oddworld Inhabitants wil Abe in PlayStation All Stars | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

"We zouden hem heel graag in de game hebben. We hebben het al gehad over de moves die hij zou kunnen hebben, zoals het bezit nemen van Kratos en dan iedereen in elkaar slaan", vertelt Stewart Gilray, development director bij Oddworld Inhabitants, aan CVG.

"Ik was bij Sony America en zij zagen het zeker zitten, maar de ontwikkelaar heeft niets van zich laten horen. We proberen sinds mei al met ze in contact te komen en komen er niet achter of ze hun personagelijst voor de releaseversie al af hebben, of dat ze mi chien simpelweg niet geïntere eerd zijn." Gilroy heeft ook intere e om Abe als downloadbaar personage na de release naar de vechtgame te brengen.

Battle Royale

PlayStation All Stars: Battle Royale is een tweedimensionale vechtgame in de stijl van Super Smash Bros, waarin bekende PlayStation-personages met elkaar op de vuist gaan. Een aantal bevestigde vechters zijn Sackboy uit LittleBigPlanet, Kratos uit God of War, Raiden uit Metal Gear Solid, Sweet Tooth uit Twisted Metal, Nariko uit Heavenly Sword, Cole uit InFamous, PaRappa the Rapper en Fat Prince .


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou