'Oculus krijgt Splinter Cell- en Assassin's Creed-games'

'Oculus krijgt Splinter Cell- en Assassin's Creed-games'

Oculus zou samenwerken met Ubisoft om nieuwe vr-games te maken gebaseerd op Splinter Cell en Assassin's Creed.

Dat meldt The Information, een website met een betrouwbare reputatie. Oculus-eigenaar Facebook zou manieren zoeken om een groter aanbod aan exclusieve games op de Oculus-platformen te krijgen. Daarom zou er een deal zijn gesloten met Ubisoft voor games in de Assassin's Creed- en Splinter Cell-franchises. Het is onduidelijk of het om compleet nieuwe games gaat, of vr-versies van eerder verschenen titels in de franchises.

Het is op dit moment niet bekend in hoeverre dit gerucht op waarheid berust. Vooral het gerucht rondom Splinter Cell doet stof oplaaien, omdat fans al jaren wachten op een nieuwe game in de stealthreeks.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als liefhebber van beide series hoop ik dat het om remakes gaat, want ik helaas niet goed omgaan met Vr en zou het jammer vinden als ik daardoor deze series niet meer kan spelen.

0

Het ligt voor de hand dat er games worden gemaakt die VR optimaal benutten, maar voor de rest niet echt 'game' genoemd kunnen worden. Hoop het natuurlijk niet, maar ik zie ze hier niet zo snel zoveel geld in pompen. Beetje Batman : Arkham VR achtig?

0

@FredrickSalmon Naar wat ik begrijp gaat het hier om volledige games.

0

Aanbevolen voor jou