Octopath Traveler-maker hint naar nieuw avontuur

Octopath Traveler-maker hint naar nieuw avontuur

Square Enix hint mogelijk naar een nieuwe Octopath Traveler-game.

Onlangs plaatste Square Enix via het officiële Octopath Traveler Twitter-account nieuwe artwork van de game om het driejarige jubileum van de rpg te vieren. Daarbij werd Japanse tekst geplaatst, wat zich ruwweg laat vertalen naar: "We mikken op een dag dat we een nieuwe reis met jullie kunnen maken. De ontwikkelaar doet zijn best!"

Fans hopen daardoor dat er gewerkt wordt aan een vervolg op Octopath Traveler. De eerste game verscheen in juli 2018 op de Nintendo Switch en kwam een jaar later uit op Steam. In 2020 verscheen het spel ook op Google Stadia. De rpg van Square Enix draait om acht verschillende helden die de speler om de beurten bestuurt. Elk hebben ze hun eigen verhaal en skillset. Ook zijn er acht regio in de game om te verkennen.

Hoewel het geen vervolg is op Octopath Traveler, heeft Square Enix begin dit jaar wel Project Triangle Strategy aangekondigd. Het spel heeft grafisch veel weg van Octopath Traveler, maar biedt tactische rpg-gameplay. De game moet in 2022 op de Switch verschijnen. Begin dit jaar kwam er al een demo van op de eShop beschikbaar.

Octopath Traveler

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat maar komen. Dit is nog steeds een van de beste games die ik op de switch heb en veruit de beste Jrpg die ik de laatste jaren gespeeld heb, vooral door de retro style.

0
test

Daar kijk ik na uit. Een parel van Jrpg.

0

Aanbevolen voor jou