Octopath Traveler en andere games komen deze maand naar Game Pass

Octopath Traveler en andere games komen deze maand naar Game Pass

De Square Enix-rpg Octopath Traveler komt deze maand naar Xbox Game Pass.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. De aankondiging is opvallend, omdat de game buiten Japan door Nintendo werd uitgegeven en vooralsnog alleen op Switch en pc is uitgekomen. Octopath Traveler is vanaf 25 maart op Game Pass voor console en pc verkrijgbaar.

Daarnaast is Undertale gisteren verschenen op Game Pass voor console, pc en cloud, komt de strategische gangstergame Empire of Sin op 18 maart uit op Game Pass voor console, pc en cloud en verschijnen op diezelfde dag Nier: Automata (pc), Star Wars Squadrons (console) en Torchlight 3 (pc).

Op 25 maart komen er ook flink wat games naar Game Pass. Het gaat om Genesis Noir (console en pc), zoals eerder genoemd dus Octopath Traveler, Pillars of Eternity 2: Deadfire - Ultimate Edition (pc), Supraland (pc) en Yakuza 6: The Song of Life (console, pc en cloud). Op 30 maart verschijnt Narita Boy op Game Pass voor console, pc en cloud. Zoals eerder aangekondigd komt op 1 april de op die dag te verschijnen Outriders naar Game Pass voor console en cloud.

Na deze maand verdwijnen Hyperdot (console en pc), Journey to the Savage Planet (console) en Machinarium (pc) van Game Pass. Meer informatie over de Game Pass-games van deze maand is op de Xbox-site te vinden.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Empire sin heb ik wel zin samen met squadrons, outriders geef ik wel een kans, ben niet zo looter shooter type maar probeer ze wel altijd even een dagje. Q

0

Ik kan het niet meer bijhouden met die game pass. Ik krijg serieus last van keuze stress.

0
test

@Ziminar ja het is eerder te veel dan te weinig :)

0

Aanbevolen voor jou