Nieuws
Octodad Dadliest Catch

Octodad: Dadliest Catch 1 miljoen keer verkocht, krijgt fysieke uitgave

Fysieke versie uitgegeven door Limited Run Games

Geschreven door Alicia Tai op

Octodad: Dadliest Catch is inmiddels 1 miljoen keer verkocht. Om dat te vieren kondigt Young Horses aan dat er een gelimiteerde fysieke versie van de game wordt uitgebracht.

De vadersimulator kwam twee jaar geleden uit en is in de loop der tijd uitgebracht voor pc, Mac, Linux, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, Wii U, iOS en Android.

Om de mijlpaal te vieren gaat de ontwikkelaar samenwerken met Limited Run Games om een fysieke uitgave van de game uit te brengen op PlayStation 4 en PlayStation Vita. Limited Run Games is een bedrijf dat gelimiteerde fysieke uitgaves uitbrengt van digitale games. Net als voorgaande releases van de uitgever zal Octodad: Dadliest Dad maar één oplage krijgen. De games gaan, heel toepasselijk, op vaderdag 19 juni in de verkoop. Voor PlayStation 4 en PlayStation Vita worden respectievelijk 4500 en 3500 exemplaren gemaakt. Beide versies kosten 24,99 dollar.

De fysieke uitgave krijgt een box art met exclusieve artwork en een ansichtkaart met dezelfde illustratie. Daarnaast wordt er een sticker van Limited Run Games meegeleverd met elke aankoop.

Octodad Dadliest Catch

Bron: Young Horses

Dit artikel delen:

Lees meer

Persona 5 komt in februari 2017 naar de VS Atelier Sophie: Alchemist of the Mysterious Book
0

Reacties op: Octodad: Dadliest Catch 1 miljoen keer verkocht, krijgt fysieke uitgave

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.