Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm in ontwikkeling | Gamer.nl

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm in ontwikkeling | Gamer.nl

Cornfox & Bros. heeft Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm aangekondigd op zijn blog.

Op de officiële blog valt er te lezen dat het vervolg op de originele Oceanhorn op dit moment in ontwikkeling is. De ontwikkelaar heeft een enkele screenshot, wat artwork en een sample van een van de muziekstukken uit de game gedeeld.

Het verhaal van de game speelt zich af in Arcadia en draait om een nieuwe held, die getraind is om ridder van Arcadia te worden. Tijdens het avontuur maken spelers gebruik van een geweer genaamd de Caster. De Caster schiet magische projectielen en wordt vrijwel alleen gedragen door ridders van Arcadia.

Het gevecht ysteem bestaat uit zwaardvechten en het afvuren van krachtige spreuken met de Caster. De game wordt gespeeld in het third person-perspectief waardoor spelers volgens de makers de kleinste details in Arcadia kunnen ontdekken. De wereld van Arcadia bestaat uit variërende gebieden zoals bergen, bo en en velden.

Het team dat op dit moment aan de game werkt bestaat uit vijf mensen. Het is niet duidelijk naar welk platform en wanneer de game precies komt.

Oceanhorn 2
Oceanhorn 2
Oceanhorn 2
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou