Obsidians Grounded door meer dan een miljoen mensen gespeeld

Obsidians Grounded door meer dan een miljoen mensen gespeeld

Grounded, de nieuwe game van Obsidian Entertainment, is in een halve week al door meer dan een miljoen mensen gespeeld.

Het spel kwam afgelopen dinsdag beschikbaar als Early Access-game op Steam en via Xbox Game Preview op Xbox One. Sindsdien staat het spel regelmatig bovenaan bij meest populaire titels om op streams te bekijken. Microsoft heeft inmiddels laten weten dat meer dan een miljoen mensen het spel al hebben gespeeld.

Spelers zijn in Grounded een minuscule versie van een mens en lopen door een uitvergrote versie van een tuin. Ook wordt er door duistere grotten gelopen. Gigantische mieren en ander ongedierte vallen de speler aan. Spelers kunnen complete gebouwen bouwen en materialen verzamelen. Grounded richt zich op co-op gameplay, maar is ook al singleplayergame speelbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver haha, ik ben totaal niet bang voor spinnen maar ben me inderdaad al paar keer de pleuris geschrokken. Mooi spel, aan de ene kant super blij, maar er hangt ook een naar eng sfeertje aan.. helemaal s’nachts. Goed om te lezen dat veel mensen hem spelen, al is het spel nog in vroege fase. Hopelijk komen ze nu ze momentum hebben met steady updates.

0

Aanbevolen voor jou