Obsidian's Alpha Protocol is van Steam afgehaald

Obsidian's Alpha Protocol is van Steam afgehaald

De actie-rpg Alpha Protocol is van Steam afgehaald nadat de publicatierechten van Sega ten einde liepen.

De spionagegame van Obsidian viel niet bij alle recensenten in de smaak, maar is populair bij veel gamers. Op de Steam-pagina staat nu: "Op verzoek van de uitgever wordt Alpha Protocol niet meer op Steam verkocht."

Een woordvoerder van Sega legde dit vervolgens uit aan Eurogamer. "Nadat de publicatierechten van Alpha Protocol afliepen, is het spel van Steam afgehaald en is het niet meer te koop."

Mensen die Alpha Protocol ooit hebben gekocht, kunnen het spel wel blijven downloaden en spelen. Nu de licentie bij Sega afgelopen is, wordt Obsidian weer volledig eigenaar van de franchise. Obsidian is nu echter onderdeel van Microsoft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maak hier een remaster of een volledig remake van! Of nog beter: Een vervolg. Wat een geweldige game was en is dit nog steeds. Ja de gameplay is niet heel lekker, maar het verhaal, de setting en de keuzes die daadwerkelijk invloed hebben op het verhaal zijn geweldig.

0
test

@rvg1983 op reddit speculeert men dat dit ook gaat gebeuren, dit schijnt vaak te gebeuren voordat er een remaster uitkomt. Qua game is dit het beste "slechte" spel dat ik gespeeld heb. originele setting welke nu nog steeds uniek is.

0
test

@loki82 ik hoop het! Dat zou echt geweldig zijn. Alleen de gameplay beetje fine tunen zou fijn zijn

0
test

@loki82 Lijkt wel een beetje het trademark van Obsidian, zie Fallout NV. Ook zo'n geweldig "slecht", als in beetje stuk, spel. :)

0

@rvg1983 Ik vind Alpha Protocol dus ook echt geweldig. Toch hebben maar weinig gamers ervan gehoord.

0
test

Zal wel weer binnenkort te verkrijgen zijn, maar dan dus met MS als uitgever ipv Sega. MS gaat ook hun games op steam uitbrengen.

0

Aanbevolen voor jou