'Obsidian werkt aan Disco Elysium-achtige game'

'Obsidian werkt aan Disco Elysium-achtige game'

Obsidian Entertainment zou werken aan een op Disco Elysium lijkende game genaamd 'Project Missouri'.

Dat claimt journalist Jeff Grubb in een recente aflevering van de XboxEra Podcast, die hieronder te beluisteren is. De game zou spelers een mysterie rondom een moord laten onderzoeken in het Europa van de zestiende eeuw en zou geen gevechten bevatten. Het spel zou daarbij wel eens in 2022 uit kunnen komen.

Obsidian werkt op dit moment in ieder geval wel aan de The Elder Scrolls-achtige rpg Avowed voor Xbox-consoles en pc, dat nog geen releasedatum heeft. Project Missouri is dan ook nog niet officieel aangekondigd. Het is waarschijnlijk dat als de game bestaat, hij alleen naar Xbox en pc komt, aangezien Obsidian onderdeel is van Microsoft.

Verder noemt Grubb wederom Project Belfry, dat hij eerder dit najaar al aanhaalde. De game zou een Diablo-achtige actie-rpg van de makers van The Banner Saga betreffen die exclusief voor Xbox (en pc) in ontwikkeling is. De game zou mogelijk ook in 2022 uitkomen, maar is nog niet officieel onthuld.

Tot slot wordt Rare's Everwild aangehaald. De ontwikkeling van dat spel zou volgens Grubb alles behalve soepel verlopen. Er gingen eerder dit jaar al geruchten dat de ontwikkeling helemaal opnieuw begonnen was. Rare zou echter nog altijd niet kunnen beslissen wat de gameplay van het spel precies inhoudt. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is al bekend sinds november. Het spel gaat Pentiment heten :)

0

Het was ook al bekend dat everwild opnieuw is opgezet, de fantastische sfeer in de game is blijkbaar niet genoeg om leuk te zijn

0

Aanbevolen voor jou