Obsidian zegt sorry voor The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

Obsidian zegt sorry voor The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

Een woordvoerder van Obsidian Entertainment heeft zich op social media verontschuldigd voor de staat waarin The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition is uitgebracht.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition werd eind februari aangekondigd en kwam afgelopen dinsdag uit. Het is een verbeterde versie van de game voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. 

Veel spelers hebben sinds release negatieve reacties achtergelaten over de game. Zo zou het spel slechter presteren dan de oorspronkelijke versie van de game. De graphics zouden tegenvallen en de framerate zou regelmatig lager zijn dan beloofd.

Op Reddit heeft een woordvoerder van zich laten horen. Hij biedt zijn excuses aan en laat daarbij weten dat uitgeverslabel Private Division aan een patch werkt die zo snel mogelijk moet uitkomen. "Zodra we daar meer informatie over hebben laat ik het weten." In de tussentijd worden spelers uitgenodigd om hun problemen hier door te geven.

De Spacer's Choice Edition moet - buiten de problemen die zich voordoen - een hogere resolutie bevatten, alsmede verbeterde belichting en omgevingen, snellere laadtijden, betere prestaties, een dynamisch weersysteem, meer details voor personages en een verhoogde levelcap. Naast het hoofdspel zijn ook de uitbreidingen Murder on Eridanos en Peril on Gorgon onderdeel van het pakket.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou