Nieuws
The Outer Worlds

Obsidian zegt sorry voor The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

Er wordt aan een patch gewerkt

Geschreven door Michel Musters op
Een woordvoerder van Obsidian Entertainment heeft zich op social media verontschuldigd voor de staat waarin The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition is uitgebracht.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition werd eind februari aangekondigd en kwam afgelopen dinsdag uit. Het is een verbeterde versie van de game voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. 

Veel spelers hebben sinds release negatieve reacties achtergelaten over de game. Zo zou het spel slechter presteren dan de oorspronkelijke versie van de game. De graphics zouden tegenvallen en de framerate zou regelmatig lager zijn dan beloofd.

Op Reddit heeft een woordvoerder van zich laten horen. Hij biedt zijn excuses aan en laat daarbij weten dat uitgeverslabel Private Division aan een patch werkt die zo snel mogelijk moet uitkomen. "Zodra we daar meer informatie over hebben laat ik het weten." In de tussentijd worden spelers uitgenodigd om hun problemen hier door te geven.

De Spacer's Choice Edition moet - buiten de problemen die zich voordoen - een hogere resolutie bevatten, alsmede verbeterde belichting en omgevingen, snellere laadtijden, betere prestaties, een dynamisch weersysteem, meer details voor personages en een verhoogde levelcap. Naast het hoofdspel zijn ook de uitbreidingen Murder on Eridanos en Peril on Gorgon onderdeel van het pakket.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mario-filmcast, Miyamoto en Jimmy Fallon zingen Mario-themanummer Ghost Trick: Phantom Detective-remaster verschijnt op 30 juni
2

Reacties op: Obsidian zegt sorry voor The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • gimbal2

  • 10 maart 2023 15:44
  "Hij biedt zijn excuses aan en laat daarbij weten dat uitgeverslabel Private Division aan een patch werkt" - ach ja. Blood 2. Zoveel potentie, maar het was niet af. En toch bracht Take2 het uit ondanks de vraag van Monolith er meer tijd in te mogen stoppen, met alle gevolgen van dien. Een krankzinnig gebroken vervolg op een krankzinnig goede game.

  De historie blijft zich herhalen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Markus88

  • 10 maart 2023 19:06
  Wordt een beetje standaard nu, deze pannenkoeken praktijken helaas

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.