Obsidian verdedigt engine van Fallout: New Vegas | Gamer.nl

Obsidian verdedigt engine van Fallout: New Vegas | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Als het aankomt op het creëren van een open wereld, dan is GECK een indrukwekkende engine. GECK voorzag in veel van onze behoeftes, en het is echt niet de eerste open wereld-engine waarmee we hebben gewerkt. [...] Ik zal niet zeggen dat het de mooiste beelden oplevert - de animaties zijn niet optimaal en zeker de gezichtsuitdrukking van personages zijn beperkt - maar het geeft ons wel de kans om hele leuke quests en personages in een gigantische wereld neer te zetten", aldus Avellone.

Fallout: New Vegas kwam afgelopen vrijdag uit voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Het spel was bij zijn release niet vrij van fouten. Zo liepen spelers tegen problemen aan bij de quests in het spel, waarbij de scripting soms flink de mist in ging. Voor de PC-versie is inmiddels een patch uitgebracht die de grootste problemen op moet lo en. Uitgever Bethesda heeft laten weten te werken aan een vergelijkbare update voor de consoleversies.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou