Obsidian toont zaterdag nieuwe gameplay The Outer Worlds

Obsidian toont zaterdag nieuwe gameplay The Outer Worlds

Zaterdag onthult Obsidian Entertainment nieuwe gameplay-beelden van The Outer Worlds. Dit doet de ontwikkelaar tijdens de presentatie op PAX East, waar ook de game-regisseurs over het spel vertellen.

Aanstaande zaterdag houdt Obsidian Entertainment een presentatie op PAX East. Tijdens de show, genaamd 'The Outer Worlds: Obsidian Looks to the Future By Visiting the Past', worden onder andere nieuwe gameplay-beelden getoond van The Outer Worlds.

The Outer Worlds is de nieuwe singleplayer sci-fi roleplaying-game van Obsidian Entertainment en Private Division. In het spel verkent de speler een ruimte kolonie en ontwikkelt het verhaal zich op basis van de keuzes die de speler maakt. Vorige week werd bekendgemaakt dat The Outer Worlds een jaar exclusief verkrijgbaar is in de Epic Games Store.

The Outer Worlds

Tijdens de presentatie, die wordt geleid door community manager Mikey Dowling, wordt gesproken met de game-regisseurs van The Outer Worlds. Onder andere Tim Cain en Leonard Boyarsky (Fallout, Vampire: The Masquerade), Megan Starks (Pillars of Eternity II: Deadfire), en Charles Staples (Fallout: New Vegas, South Park: The Stick of Truth) komen aan het woord om te vertellen over hun carrières en de nieuwe gameplay van het spel.

De presentatie van Obsidian Entertainment begint op zaterdag 30 maart om 19:00 uur Nederlandse tijd. De show kan live worden gevolgd via de officiële Twitch-kanalen van Obsidian en PAX East.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gelijk ook maar een release datum? :)

0
test

Wacht wel op de game of the year editie op Steam.

0

Aanbevolen voor jou