Obsidian toont gameplayvideo van mmo Armored Warfare | Gamer.nl

Obsidian toont gameplayvideo van mmo Armored Warfare | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Armored Warfare is een gratis speelbare mmo met tanks. De tankgame verschilt van games als War Thunder door de toevoeging van rpg-elementen. De speler levelt en beheert onder meer eigen crews en een hoofdkwartier.

Obsidian kondigde de game in maart aan tijdens de veertiende Game Developers Choice Awards. De ontwikkelaar beschreef de game als een tactische oorlogsgame. Armored Warfare komt uit voor pc. Een releasedatum is nog niet bekend. Geïntere eerden kunnen zich voor de bèta inschrijven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou