Obsidian maakt game van succesvolle animatieserie | Gamer.nl

Obsidian maakt game van succesvolle animatieserie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In juni werd bekend dat de Fallout: New Vegas-ontwikkelaar werkt aan een "zeer gestileerde, geruchtmakende role-playing game" met tweedimensionale personages. Dit zou het project kunnen zijn waar Digital Development Management over schrijft in het document.

Momenteel werkt Obsidian ook aan een game van Wheel of Time, een serie fantasyboeken van Robert Jordan. De studio was eerder verantwoordelijk voor Dungeon Siege III, Alpha Protocol, Neverwinter Nights 2 en Star Wars: Knights of the Old Republic II.

Digital Development Entertainment

Digital Development Management is een zaken- en talentenbureau op het gebied van games en digitaal entertainment. Het bedrijf werkt voor veel verschillende ontwikkelaars, waaronder Black Hole Entertainment, Ninja Theory, Slant Six Games, Slightly Mad Studios en Triumph Studios.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou