Obsidian hint naar onthullingen tijdens Microsoft Games Showcase

Obsidian hint naar onthullingen tijdens Microsoft Games Showcase

Het is waarschijnlijk dat Obsidian Entertainment onderdeel uitmaakt van de aankomende Microsoft & Bethesda Games Showcase.

Woensdag retweette Obsidians design director Josh Sawyer een tweet van Microsoft over de aankomende presentatie. Daarbij plaatse hij de opmerking "anyway", gevolgd door een emoji van vingernagels die gelakt worden. Hij lijkt daarmee te hinten dat Obsidian-games tijdens de presentatie worden getoond.

Obsidian werkt op dit moment aan de Elder Scrolls-achtige rpg Avowed, die in 2020 al eens werd getoond, en The Outer Worlds 2, dat vorig jaar werd onthuld. Ook blijft de studio Grounded, dat in 2020 in Early Access uitkwam, uitbreiden.

Microsoft en Bethesda houden op zondagavond 12 juni een Games Showcase ter vervanging van E3, dat dit jaar niet doorgaat. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

gerucht is dat evowed getoont word, en jezz gordon als ik het goed zeg heeft al tijdje terug het 1 en ander gezien dus ik goeie hoop dat we wat krijgen te zien van deze game.

0

@hulstpower dat wordt toch ook een beest van een game hoop op 2023

0
test

@Roy36NL men zei in pod cast van dealer of colteastwood 23 of misschien 22 al zelfs.

0
test

Waarschijnlijk gaat het over zijn project pentiment waar al geruime tijd een gerucht over gaat. De disco elysium achtige game waar Josh Sawyer aan zou werken

0

Aanbevolen voor jou