Nieuws

Obscure easter egg in The Witcher 3: Wild Hunt eindelijk gevonden

Het laatste geheim is ontdekt

Geschreven door Michel Musters op
Een fan heeft een laatste, obscure easter egg in The Witcher 3: Wild Hunt gevonden.

Het spel kwam ongeveer zeven jaar geleden uit, maar onlangs liet missiedesigner Philipp Weber tijdens een livestream weten dat er nog een onontdekt, laatste geheim in de game zat. De enige hint die hij gaf was dat het op Skellige te vinden was.

YouTuber xLetalis is er nu achter gekomen om wat voor easter egg het gaat. Gedurende de zijmissie The Warble of a Smitten Knight, dat onderdeel is van de Blood and Wine-uitbreiding, onderzoekt Geralt een vloek die een vrouw genaamd Vivienne de Tabris steeds meer op een vogel laat lijken. Een manier om de vloek op te lossen is door de vloek over te plaatsen naar een ei, al kan dat wel als bijwerking hebben dat Vivienne zeven jaar later sterft.

Wanneer spelers dit doen, wordt de vloek opgeheven en gaat Vivienne van het leven genieten door te reizen. Zo bezoekt ze eerst Novigrad en gaat ze daarna naar Skellige. Met console commands heeft xLetalis de in-game tijd zeven volledige jaren vooruit gespoeld, en het blijkt inderdaad dat Vivienne dan sterft.

Dit artikel delen:

Lees meer

Itch.io-bundel voor Oekraïne heeft meer dan 6,3 miljoen dollar opgehaald Xbox Cloud Gaming nu officieel ondersteund op Steam Deck
1

Reacties op: Obscure easter egg in The Witcher 3: Wild Hunt eindelijk gevonden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    armilo-theus

    • 21 maart 2022 13:49
    Xletalis is echt geweldig heeft gewoon zeven jaar lang content kunnen maken over the withcer 3. Jammer dat daar nu een einde aan is gekomen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.