Obscure easter egg in The Witcher 3: Wild Hunt eindelijk gevonden

Obscure easter egg in The Witcher 3: Wild Hunt eindelijk gevonden

Een fan heeft een laatste, obscure easter egg in The Witcher 3: Wild Hunt gevonden.

Het spel kwam ongeveer zeven jaar geleden uit, maar onlangs liet missiedesigner Philipp Weber tijdens een livestream weten dat er nog een onontdekt, laatste geheim in de game zat. De enige hint die hij gaf was dat het op Skellige te vinden was.

YouTuber xLetalis is er nu achter gekomen om wat voor easter egg het gaat. Gedurende de zijmissie The Warble of a Smitten Knight, dat onderdeel is van de Blood and Wine-uitbreiding, onderzoekt Geralt een vloek die een vrouw genaamd Vivienne de Tabris steeds meer op een vogel laat lijken. Een manier om de vloek op te lossen is door de vloek over te plaatsen naar een ei, al kan dat wel als bijwerking hebben dat Vivienne zeven jaar later sterft.

Wanneer spelers dit doen, wordt de vloek opgeheven en gaat Vivienne van het leven genieten door te reizen. Zo bezoekt ze eerst Novigrad en gaat ze daarna naar Skellige. Met console commands heeft xLetalis de in-game tijd zeven volledige jaren vooruit gespoeld, en het blijkt inderdaad dat Vivienne dan sterft.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Xletalis is echt geweldig heeft gewoon zeven jaar lang content kunnen maken over the withcer 3. Jammer dat daar nu een einde aan is gekomen.

0

Aanbevolen voor jou