Oblivion krijgt waarschijnlijk 5th Anniversary Edition | Gamer.nl

Oblivion krijgt waarschijnlijk 5th Anniversary Edition | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verschillende webshops, waaronder Overstock.com en Amazon.com, vermelden de game ook. Deze nieuwe editie verschijnt naar verluidt in de Verenigde Staten op 28 juni voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Het pakket bevat The Elder Scrolls IV: Oblivion - Game of the Year Edition, wat de originele game is met twee uitbreidingspakketten. Daarnaast bevat de nieuwe editie content uit de Collector's Edition: een landkaart en een Making Of-dvd met een trailer van The Elder Scrolls V: Skyrim toegevoegd. 

Tot slot bevat het pakket nog een coupon waarmee consumenten tien dollar korting krijgen op Skyrim. De game wordt geleverd in een steelcase met plastic slipcover. Volgens Nitrobeard worden er niet meer dan tweehonderdduizend exemplaren van deze editie geproduceerd. Bethesda Nederland kon het bericht bevestigen noch ontkennen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou