Obi-Wan Kenobi-skin vanaf 26 mei in Fortnite te verkrijgen

Obi-Wan Kenobi-skin vanaf 26 mei in Fortnite te verkrijgen

De dag voor de Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+ start, kunnen Fortnite-spelers in-game het hoofdpersonage bemachtigen.

Obi-Wan Kenobi is vanaf 26 mei te verkrijgen via de Fortnite Item Shop. Net op tijd voor de release van de eerste twee afleveringen van de gelijknamige Disney+-serie, op 27 mei. Het model van Obi-Wan Kenobi in Fortnite is gebaseerd op acteur Ewan McGregror (die de titulaire hoofdrol speelt in de serie).

Met Obi-Wan Kenobi komen ook enkele gerelateerde spullen naar Fortnite Item Shop. De Desert Essentials Back Bling (inbegrepen bij de skin) is een "assortiment gereedschappen dat perfect is voor een geïsoleerd bestaan op een afgelegen woestijnplaneet", in de vorm van een rugtas. Obi Wan's Blade Pickaxe is de nieuwe skin voor het pikhouweel, de Jedi Interceptor Glider die voor de zweefvlieger, en tot slot komt er een nieuwe emote naar de Item Shop.

De emote heet Obi-Wan's Message Emote; een "belangrijke boodschap", volgens de beschrijving. Bij die emote is een hologram van Obi-Wan Kenobi te zien.

Vandaag gaat de Obi-Wan Kenobi Cup van start, een in-game evenement waarin duo-teams het tegen elkaar moeten opnemen in de battle royale. Via dat evenement kunnen spelers de Obi-Wan Kenobi Outfit en de Desert Essentials Back Bling alvast verdienen voor ze beschikbaar zijn in de in-game winkel. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou