Nieuws

Obi-Wan Kenobi-skin vanaf 26 mei in Fortnite te verkrijgen

Met nieuwe emote, Back Bling en meer

Geschreven door Marvin Toepoel op
De dag voor de Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+ start, kunnen Fortnite-spelers in-game het hoofdpersonage bemachtigen.

Obi-Wan Kenobi is vanaf 26 mei te verkrijgen via de Fortnite Item Shop. Net op tijd voor de release van de eerste twee afleveringen van de gelijknamige Disney+-serie, op 27 mei. Het model van Obi-Wan Kenobi in Fortnite is gebaseerd op acteur Ewan McGregror (die de titulaire hoofdrol speelt in de serie).

Met Obi-Wan Kenobi komen ook enkele gerelateerde spullen naar Fortnite Item Shop. De Desert Essentials Back Bling (inbegrepen bij de skin) is een "assortiment gereedschappen dat perfect is voor een geïsoleerd bestaan op een afgelegen woestijnplaneet", in de vorm van een rugtas. Obi Wan's Blade Pickaxe is de nieuwe skin voor het pikhouweel, de Jedi Interceptor Glider die voor de zweefvlieger, en tot slot komt er een nieuwe emote naar de Item Shop.

De emote heet Obi-Wan's Message Emote; een "belangrijke boodschap", volgens de beschrijving. Bij die emote is een hologram van Obi-Wan Kenobi te zien.

Vandaag gaat de Obi-Wan Kenobi Cup van start, een in-game evenement waarin duo-teams het tegen elkaar moeten opnemen in de battle royale. Via dat evenement kunnen spelers de Obi-Wan Kenobi Outfit en de Desert Essentials Back Bling alvast verdienen voor ze beschikbaar zijn in de in-game winkel. 

Bron: Epic Games

Dit artikel delen:

Lees meer

'Fusie tussen EA en NBC Universal ketste op laatste moment af' Beste 144 Hz-monitoren getest: 5 snelle schermen
0

Reacties op: Obi-Wan Kenobi-skin vanaf 26 mei in Fortnite te verkrijgen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.