Nyko toont Kinect- en 3DS-accessoires | Gamer.nl

Nyko toont Kinect- en 3DS-accessoires | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De zogeheten Zoom for Kinect, een extra lens die de gebruiker over de Kinect-lenzen klikt, verkleint de benodigde afstand om Kinect te gebruiken met 40%. Daarnaast komt Nyko met een aantal 3DS-acce oires, waaronder de Shock 'n Rock, die de batterijduur van de 3DS verdubbelt, en vier ingebouwde speakers en vibratie kent. De Game Boost, een ander product van Nyko, verlengt de batterijduur met twee uur. Als laatste moet de Power Grip de batterijduur van het apparaat gaan verdriedubbelen.

Ook komt Nyke met Play Clock voor Nintendo's handheld, een docking station om de 3DS mee op te laden. De Play Clock bevat ook een wekker en functioneert als een speakersysteem om MP3-spelers op aan te sluiten. Vanaf wanneer de acce oires van Nyko beschikbaar zijn en voor hoeveel, is nog niet bekend. Wel verwacht het bedrijf ze voor het einde van dit jaar te lanceren.

 

 

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou