'NX draait niet om kracht' | Gamer.nl

'NX draait niet om kracht' | Gamer.nl

Nintendo Amerika-president Reggie Fils-Aime heeft een kleine update gegeven over hun volgende console met de codenaam NX. Dat deed hij in een gesprek met Bloomberg.

Uit het gesprek wordt in ieder geval duidelijk dat we geen krachtpatser hoeven te verwachten. Gevraagd naar de onthulling van de Xbox Scorpio en PlayStation Neo, en hoe de NX daar tegenover zal staan, zei Fils-Aime: "Voor ons gaat het niet om specs, of teraflops, of de kracht van een systeem. Voor ons gaat het om de content. Nintendo is gefocust op het maken van content, wij maken content dat mensen laat lachen. Wij zijn erop gefocust om onze beste entertainment te brengen naar de Wii U en de NX in de toekomst. Wat Microsoft en Sony ook aan het doen zijn met nieuwe systemen, dat moeten zij maar uitvechten."

Veel meer wilde Fils-Aime niet kwijt over de nieuwe console. "Deze E3 draait voor ons volledig om de onthulling van de nieuwe Zelda. De NX komt in maart 2017 uit, en er is nog genoeg tijd tu en nu en dan om details te delen."

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou