Nvidia verhoogt prijzen Geforce Now

Nvidia verhoogt prijzen Geforce Now

Nvidia heeft de prijzen van Geforce Now verhoogd van 4,99 euro naar 9,99 euro per maand. Dat deelt het bedrijf in een href="https://blogs.nvidia.com/blog/2021/03/18/geforce-now-priority/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

De reden voor de prijsverhoging is het naderen van een 'nieuwe mijlpaal', 10 miljoen gebruikers. Dat houdt in de dat de betaalde versie van de cloudgamingdienst, voorheen het Founders-abonnement genoemd, nu Priority heet. Leden met een Founders-account blijven echter 4,99 euro per maand betalen totdat het abonnement wordt opgezegd.

Ook blijft de gratis versie van de dienst beschikbaar, dat gamesessies van maximaal een uur toelaat. Daartegenover staan voordelen als voorrang op Nvidia's servers en ray-tracing-ondersteuning voor Priority-leden.

Met update 2.0.28 wil Nvidia de streamkwaliteit op meerdere manieren verbeteren. Zo worden framerates gesynchroniseerd met een 60Hz of 59,94Hz-server om vertraging te verkleinen en moet een nieuwe techniek zorgen voor hogere bitrates.

Geforce Now lanceerde begin 2020 officieel en maakt het mogelijk om eigen games uit winkels als Steam via de cloud te streamen. Uitgevers moeten daarvoor per game toestemming geven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vind dit eigenlijk nog wel prijzig eigenlijk, als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Xbox Game Pass. En dan moet je de games ook nog aanschaffen. En maar hopen dat er niet meer winkels dit niet onmogelijk maken, zoals eerder gebeurde.

0
test

@mhnl1979 Dan kan je het net zo goed vergelijken met een bak rijst; is ook veel goedkoper. Het zijn 2 totaal verschillende dingen. Gamepass is een abonnement op een heleboel games, GeforceNow is een streamingsdienst.

0

@The_Stifmeister met xCloud is gamepass ook een streaming dienst, inclusief games.

0

Ik heb het bij Launch een paar maanden gehad maar zeer slechte ervaring gehad toen. Performance was echt erbarmelijk en de ene na de andere game werd ervanaf gehaald totdat er nauwelijks iets speelbaars over was van mijn library. Mogelijk tegenwoordig een stuk beter, maar de slechte ervaring blijft voor mij.

0

Aanbevolen voor jou