Nvidia onthult 65 inch 4K HDR monitoren | Gamer.nl

Nvidia onthult 65 inch 4K HDR monitoren | Gamer.nl

Nvidia heeft tijdens CES nieuwe 4K HDR-monitoren onthuld van 65 inch met G-Sync en Nvidia Shield.

Het bedrijf noemt deze Big Format Gaming Displays (BFGD) en zijn in e entie gigantische monitoren met 4K HDR-ondersteuning. Deze schermen zullen worden geproduceerd door computerbedrijven als Acer, Asus en HP en verkocht als gamemonitor. In combinatie met de refresh rate van 120Hz en Nvidia's G-Sync moeten deze beeldschermen perfect zijn voor high-end gaming. Ook bevatten de monitoren Nvidia's Shield die streaming ondersteunt.

“Pc-gamers verwachten te allen tijde goede kwaliteit, performance en directe reactie van hun hardware. Tot nu voldeden alleen traditionele desktop-monitors aan deze eis", laat hoofd van GeForce bij Nvidia Matt Wuebbling weten op de officiële website, “De BFGD-schermen maken hier een einde aan, zodat pc-gamers eindelijk van game-ervaringen kunnen genieten waar zij van dromen."

Vorig jaar kondigde Acer een 27 inch beeldscherm aan met soortgelijke specs. Deze is echter nog niet uitgebracht. Hoeveel de 65 inch-schermen moeten gaan kosten is nog niet duidelijk. Wel is het te verwachten dat er een gepaste hoge prijs verbonden is aan deze hardware.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou