Nieuws
Nuketown

Nuketown komt mogelijk naar Black Ops 4

Tweets lijken er naar te hinten

Geschreven door Michel Musters op
Treyarch hint mogelijk naar een nieuwe versie van Nuketown in de multiplayer van het aankomende Call of Duty: Black Ops 4.

Adam Hoggatt, de senior level designer van Treyarch, meldde op Twitter dat hij tien jaar geleden aan de Call of Duty-reeks begon te werken. Game design director David Vonderhaar reageerde daarop met: "Weet je nog die keer dat je Nuketown maakte? Oja. En de tweede keer, en derde keer, en..."

Hoewel dit geen directe bevestiging is van Nuketown in Black Ops 4, lijkt de tweet van Vonderhaar wel te hinten naar de een vierde versie van de map. Nuketown werd erg populair door het kleine formaat van de map, wat voor chaotische, snelle potjes zorgde.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober op Xbox One, PlayStation 4 en pc. De pc-versie van de game is alleen beschikbaar via Battle.net. Naast de multiplayer bevat de game ook een zombiemodus en een battle royale-modus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alles onder controle in Jurassic World Evolution Eerste teaser van Battlefield V geplaatst
2

Reacties op: Nuketown komt mogelijk naar Black Ops 4

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  CroniC

  • 22 mei 2018 14:19
  Uiteraard als pre-order bonus of dlc

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 22 mei 2018 14:59
  Hoewel we dit natuurlijk van kilometers ver aan konden zien komen zie ik persoonlijk liever een andere map als pre-order bonus, heb zelf echt helemaal niks met van die extreem kleine maps zoals Nuketown en Shipment. Binnen 3 seconden naardat je spawnt zit je alweer in een gunfight en 9 van de 10 potjes veranderen in een potje waarbij het ene team de andere spawntrapt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.