Nuka-World wordt laatste uitbreiding voor Fallout 4 | Gamer.nl

Nuka-World wordt laatste uitbreiding voor Fallout 4 | Gamer.nl

Nuka-World wordt de allerlaatste uitbreiding voor Fallout 4. Dat meldt Bethesda's marketing executive Pete Hines.

Hines liet dit weten in antwoord op een vraag van een fan op Twitter. De Nuka-World-uitbreiding komt in augustus uit met een prijskaartje van 20 euro. Deze maand komt eerst nog de Vault-Tec Workshop-update voor 5 euro. 

Nuka-World is een pretpark in de Fallout 4-wereld, dat overgenomen is door Raiders. Deze nieuwe regio heeft een open gebied en diverse parkgebieden zoals Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom en de Galactic Zone. De uitbreiding bevat naast het nieuwe gebied ook nieuwe quests, wapens en monsters.

Eerder konden Fallout 4-spelers al aan de slag met uitbreidingen als Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor en Contraptions Workshop. Spelers met een seizoenspas ontvangen deze uitbreidingen samen met Nuka-World en Vault-Tec Workshop. 

De prijs van de seizoenspas was in eerste instantie 30 euro, toen alleen nog de eerste drie uitbreidingen in de planning stonden bij Bethesda. Deze prijs is inmiddels verhoogd naar 50 euro, omdat er extra uitbreidingen bij zijn gekomen. Spelers die 30 euro hebben betaald hoeven niets extra's te betalen voor de extra uitbreidingen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou