Nuclear Union aangekondigd | Gamer.nl

Vorig jaar verraste Konami vriend en vijand door met Pro Evolution Soccer 2015 een heerlijke voetbalgame af te leveren. Het bedrijf heeft de schijn de laatste tijd een beetje tegen door de geruchten dat ze stoppen met het maken van AAA-games. PES 2016 bewijst in ieder geval dat de uitgever nog lang door mag gaan met het ontwikkelen van dergelijke games.

In Nuclear Union is de Cuba-crisis uit 1962 uitgedraaid op een nucleaire oorlog die de halve wereldbevolking heeft weggevaagd. Bijna de hele planeet is vervuild met radioactief afval en daardoor onleefbaar geworden. Vijftig jaar later, in 2012, is er een communistische samenleving onder de grond opgebouwd, de Nuclear Union. De game begint in de hoofdstad, genaamd Pobedograd (Nieuw Moskou) en de speler neemt de controle over een oud Sovjet-piloot die de Verenigde Staten heeft gebombardeerd tijdens de oorlog.

Nuclear Union speelt vanuit de derde persoon in een vrij te verkennen wereld en biedt real-time actie. Tijdens gevechten kan de game echter op pauze gezet worden om opdrachten aan teamleden te geven en preciezer te schieten. Nuclear Union staat gepland voor 2013.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou