Binnenkort ook lootboxes in Ghost Recon: Wildlands | Gamer.nl

Binnenkort ook lootboxes in Ghost Recon: Wildlands | Gamer.nl

Ubisoft heeft aangekondigd dat er binnenkort lootboxes komen naar Ghost Recon: Wildlands. De Battle Crates, hoe de lootboxes genoemd worden, moeten aan het eind van de maand naar de tactical shooter komen als onderdeel van de Extended Ops-update.

De Battle Crates kunnen voor 400 Credit aangeschaft worden via de in-game store en bevatten een willekeurig a ortiment van drie cosmetische items. De lootboxes zullen geen duplicates bevatten, maar alleen items als inhoud hebben die de speler nog niet bezig komen in verschillende zeldzaamheden; Rare, Epic en Legendary.

Er komen verschillende soorten Battle Crates naar Ghost Recon: Wildlands. Zo is er de Spec Ops die zich focust op items voor singleplayer en co-op, van Epic en Exotic Weapons, voertuigen en andere cosmetische items bevat. Hiernaast is er de Ghost War Crate die zich focust op items voor de Ghost War PvP-modus waarin skins van Exotic Weapons, Customisation items en Icons, een nieuwe lijn aan skins die alleen in deze lootbox gevonden kan worden, in zitten.

De Battle Crates komen dus aan het eind van januari naar Ghost Recon: Wildlands als onderdeel van de Extended Ops-update. Hierbij krijgen spelers van allebei de lootboxes een gratis exemplaar.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou