Swery-game The Good Life krijgt aparte versie met honden | Gamer.nl

Swery-game The Good Life krijgt aparte versie met honden | Gamer.nl

De katten-rpg van ontwikkelaar Hidetaka ‘Swery’ Suehiro’s studio White Owls, The Good Life, heeft na katten nu ook honden in de game. De game krijgt hiermee twee verschillende versies, namelijk The Good Life: Cats- en Dogs.

Het spel draait om het kleine Britse dorpje Rainy Woody, waar de bewoners ’s nachts veranderen in katten en nu dus ook in honden. De New Yorkse fotografe Naomi belandt in het dorpje, waar ze al snel op een lijk stuit en op onderzoek uitgaat.

Via een update op de crowdfunding pagina van de game laat Swery weten: “Naomi kan in de game zowel in een hond of in een kat veranderen, op basis van welke versie je koopt. Als een kat kan je naar hoge plekken klimmen en door nauwe doorgangen glippen. Als een hond kan je gaten graven en geursporen volgen.”

“In de verschillende versies is er niet alleen de mogelijkheid om verschillende vaardigheden te gebruiken, er worden ook andere items gevonden en is de interactie met dorpsbewoners anders.”

The Good Life moet in het derde kwartaal van 2019 uitkomen op pc en PlayStation 4. Swery meldt echter wel dat de Switch als stretch goal wordt toegevoegd op de Fig-pagina. Geïntere eerden kunnen alvast de game reserveren voor 29 dollar. Om zowel als kat en als hond te kunnen spelen, moeten beide versies worden aangeschaft.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou