Gisteren kwamen we met het nieuws dat er een Duitstalige demo was verschenen van War on Terror, de RTS van Monte Cristo en Digital Reality. Omdat niet iedereen op deze aardbol de taal van onze oosterburen even goed onder de knie heeft en weet te appreciëren, is er nu ook een Engelstalige demo beschikbaar gesteld. Deze demo is plusminus even groot als de Duitse, namelijk bijna 500 MB, en te downloaden bij Worthplaying.

Had je de demo gisteren al gedownload en denk je nu: "Kut Verhip, moet ik die hele demo weer opnieuw downloaden!", niet getreurd. De Deutsches demo is namelijk met het volgende stappenplan ook in het Engels te spelen:

1. Kopieer het bestand LockitText.txt uit de map \Local\English\over naar de map \Local\German\, waarbij je de LockitText.txt in die map dient te overschrijven. 2. Kopieer alle MP3 bestanden uit \Sound\Messages\wofor en overschrijf daarmee de bestanden in \Sound\Messages\wofor\German\

Dit verklaart ook enigszins de omvang van de demo. Met dank aan JD van Tiscali voor deze handige tip. En nu snel terroristjes afmaken!