NSMB Wii bestverkochte game in Japan sinds Super Mario Bros. | Gamer.nl

NSMB Wii bestverkochte game in Japan sinds Super Mario Bros. | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Van de originele Super Mario Bros. zijn 6,81 miljoen exemplaren verkocht, wat nog nooit is evenaard door een andere game die op consoles is uitgekomen. Als games die op handhelds zijn verschenen ook meegeteld worden, dan winnen de originele Pokemon-games op de GameBoy echter: van Red, Blue, Green en Yellow zijn er in totaal meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht.

New Super Mario Bros. Wii is een tweedimensionale platformer waarin spelers, net als in de Mario-games van weleer, van links naar rechts lopen en ondertu en verschillende obstakels en vijanden moet ontwijken. De game kan met vier spelers tegelijk gespeeld worden, die kunnen samenwerken om het einde van een level sneller te halen, of elkaar het leven zuur maken om het einde alleen te kunnen halen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou